There's always that one person that will always have your heart

Lördagsmorgonen började med innebandy självklart. Tidigt också = ännu bättre. Fast nej. Men vi vann i alla fall med 5-3 så det var kul. dessvärre kunde jag inte röra huvudet. (Fick ju sent på fredagsnatten reda på att jag hade fått en lätt hjärnskakning från Romme när jag trillade på huvudet... ) Jag kände att jag hade ont på sidan om halsen och när jag kollade och kände efter var jag helt uppsvullen. Det såg sinnesjukt ut! Har aldrig sett någon med så stor hals. (tur så har lite lagt sig men är forfarande svuuuullen och har fortfarande så groteskt ont!!?!!) Iaf, sen drog jag och Sofia till Bromma blocks och inhandlade en ny innebandybag. Stor är den och när jag kom hem frågade pappa om jag köpt en ny resväska. man ba kbry. Efter det var det ännu en match som stod på schemat. Denna gång fölorade vi med 4-2 men haha måste nästa berätta om mitt utbrott. Skriver i nästa stycke så kan ni som inte bryr er bara hoppa över det haha.

Vi hade världens kassaste domare! och jag menar det verkligen. Man brukar alltid ha två stycken och vi fick bara en och så var han *******. Lovar att hans mamma inte hade brytt sig om han gick och hängde sig. (okej, lugn nu)
Iaf vi mötte enebyberg dvs. golfklubben. De slår på allt det får syn på (klubborna) och egentligen ska det vara utvisning på allt det där! Men åh nej absolut inte i denna match. Efter sisådär 100 slag på 5 minuter skriker jag på domaren att han fan ska börja kolla slagen. Men nej. I periodpaus går vår lagkapten och pratar med honom och då säger han att det är vårt fel eftersom vi har bollen för långt från kroppen. Man ba jaha. Ska det vara "lagligt" då eller? idiot. Sen deras 3-1 mål kastar jag klubban i golvet och borde fått utvisning men han typ log???!!! helt störd. Alla frilägen jag hade slogs bort och ingenting hände. Sa en hel del.. Sen i slutet när en liten fjortis först slår världens hårdaste slag på min klubba som gjorde att jag fick en spricka i bladet och även drar fram armbågen och puttar mig över sargen får jag utbrott. Jag skriker lite mer på domaren men han tycks inte höra så mycket eftersom hela publiken är galna och upprivna så han ger mig tillslut det där jävla frislaget. Usch... svårt att förklara och det var inte meningen att folk ska behöva läsa det här men skönt att skriva av sig haha. Jag är störd. Osportslig kanske ni kallar mig nu och jag skulle ärligt inte kallat mig själv någonting annat under den matchen.



Lördagskvällen spenderades med vänner i sundbyberg. Vi åt middag och snackade, sen blev det film!

Idag har varit en super seg dag. Har bara ondare och huvudvärken kommer stundvis och gör mig illamående. Jag har i princip legat i sängen hela dagen. orkar inget annat. Juste var på solna närakut men de hade inte grejjerna det behövde så ska till vårdcentralen imorgon och kolla upp allt det här. Vilket missöde.

rise and shine!

torsdagen var fylld av träningar och pepp inför Romme som vi var i idag! supermysig dag i pistarna med fina flickor!


direkt när vi kom hem stack jag till den underbara person ovan! du är bäst <3

like nothing can break my heart

tisdagen bestod av simning med klassen, träning i 2 timmar, plugg och händelserika telefonsamtal och chattkonversationer.

Idag hade jag bara en lektion, som jag har varje onsdag mihiii. Lektionen bestod dock av matteprov som gick rent utsagt åt pipsvängen. Äh, har rätt på två frågar av 6 iaf. Lite senare ikväll blir det träning. Har legat i sängen ända sen jag kom hem men nu känner jag att jag borde stiga upp och sätta näsan i kemiboken. Måste plugga upp mig till G i kemi A...


kan inte glömma, kan inte förlåta.

in every direction I turn, i´s only your face I see

Jag klarar verkligen knappt av det här. Jag ska inte vara deppig och jag är inte det heller. Bara lite. Jag förstår honom inte, jag förstår inte mig själv. Jag ska aldrig mer gilla någon, aldrig mer älska någon, aldrig mer bli kär i någon. Åtminstonde inte i någon som bor utanför Sveriges fina gränser. det finns ingen mer kärlek från mitt håll, jag kan inte hålla med eller säga desamma på alla dina uttryckningar men jag saknar! Jag vet inte vart jag ska vända mig, jag måste komma över det här!


vet att jag kommer ångra allt jag skrev imorgon men lev i nuet.

Tråkig dag och inställd träning, livet kan verkligen inte bli bättre just nu...



HAHA urskön gammal bild jag hittade på datorn ^^

speachless

oouufff innebandydagen blev både lyckat och olyckad men mest åt det första hållet. Jag gjorde mål... på dammatchen... det var mitt första mål med nya laget.... första målet med att att vara minst 2 år yngre än alla andra. Jag är stolt och så otroligt glad att äntligen ha börjat spela in mig i duvbo dam. det är svårt att byta lag. Det är så himla olika spelstilar som mann tvingas lära och nuvarande laget är ju riktigt riktigt bra. Vi vann med 6-3 tillslut och det var härliga siffror. Direkt när slutsignalen gick sprang jag utan att sätta på mig överdragningskläderna, utan att sätta på mig ytterskorna till bilen precis utanför där pappa stod och vänta. Vi körde rally ända till hässelbyhallen för att jag skulle hinna vara med i andra halvlek med F-94. Jag skulle egentligen bara spelat två perioder med damerna men jag fick tydligen inte lämna eftersom det stod 3-3 då. Men men, F-94 matchen förlorade vi tråkigt nog mot ett hat lag till oss. Siffrorna vart 6-4. det var en riktig skit match och mycket fula tacklingar och ord förekom. As I said HATMATCH. Nu står det 1-1 i imbördes möten men nästa gång tar vi dem. jag fick värsta flippen på domarn haha ni skulle sett men det lönade sig även fast jag var rädd att åka på en utvisning. busigt...

Nu har jag duschat länge, myyyysss. godnatt


hjärtslag

Fredag betyder skola som vanligt och sen bar det av till Karolinska sjukhuset. Därefter mötte jag upp Laura och Adam i hallonbergen för att ta med mig en av dessa människor hem. och inte är det adam i alla fall (kvinnohatare). Larre och jag åt, läste tidning (HAHA) och gjorde oss iordning för att sedan möta upp de andra tjejorna vid medis. Vi såg hjärtslag på viktoria i en utav de minsta salonger jag absolut sett. Men det var mysigt. När filmen var slut och vi var tvungna att lämna dom super sköna stolarna tog vi bussen ett par stationer och satte oss i källaren på¨café fåtöljen. Efter någon timme drog jag, mirre och larre på någon fest vid midsommarkransen och hade roligt. Vi somnade även hos Miranda efteråt.

I lördags var det bara att ställa klockan tidigt även fast vi bara sovit några enstaka timmar natten innan. Jag och Laura hade otur hela vägen hem till mig med bussar och tunnelbanor så pass tidigt men vi hämtade badkläder snabbt som tusan och underbara mamma sjussade oss till Bergshamra. När vi nått destinationen Mörby badet badade vi ju såklart och lärde mig en massa nytt. ELIN och SOFIA är grymma på att simma och jag ser faktiskt framemot deras lektion! Därefter var den världens godaste ceasarsallad som väntade hos Elin. Asså ni förstår nog inte hur sjukt god den var! Dessvärre var jag tvungen att åka ifrån Daderyd relativt tidigt eftersom jag skulle möta upp min bror för att åka in till globen och se Dif krossa Brynäs. Tyvärr blev det inte riktigt så. Vi åkte på torsk med 2-1 men vi fick två bortdömda mål av en solnatattare. Det finns verkligen inte sämre än lärking. skitmatch och skitdomare gjorde kvällen till lite av en besvikelse. jaja, vi begav oss ändå hemåt och när vi väl kom ifrån folkmassorna och in i det varma huset hälsade jag på alla gäster som befann sig på nedervåningen och gick sen upp på övervåningen och satte på gossip girl.

Idag blir det 2 matcher som jag måste åka direkt emellan. Jag ska även kolla på herrlagsmatchen så min dag blir helt fri från allt annat än innebandy <3

some times a bad guy can be could for a girl

Idag var det skoldm i innebandy. Jag var den ända tjejen och sprang runt där med min hästsvans och kände mig ensam. Men det var kul och vi var bra, trots att vi förlorade båda matcherna ganska så stort. Sen drog jag vidare till skolan där jag käkade med en "lagkamrat" och sen hade jag 45 minuters kemilektion innan jag var tvungen att dra till tandläkaren.

det blir väl lite matteplugg eftersom cos sin och tan snurrar runt i mitt huvud hela tiden. Lika bra all lära sig alt det där så man kan se klart igen.

Träning ikväll såklart. Dessvärre har jag sån sjukt träningsvärk från body pumpen igår... :O



HAHA, asså bilderna i mitt <3

La via dina dita doe

Sitter här och sjunger högt för mig själv med good charlotte som skriker ut ur mina massiva högtalare!  Tänk vad glad man kan bli för ett uppsjutet prov och fina vänner!


Igår var jag på skansen med Mirre och studerade guerezaaporna. huhu skojsigt. sen blev vi intervjuade av lokal någonting och vi gjorde bort oss härligt! Idag hade jag en lektion sen drog jag och fikade hos michelle mysigt värre!


PUSS

ge aldrig upp det du inte klarat en gång.

Under lördagen fikade jag och sen drog jag upp till hallonbergen för match. Idag var det Älsvsjö Aik som stod för motståndet. Kändes skönt att vinna med 7-4. Vet inte riktigt hur många mål jag gjorde men i slutet punktmarkerade jag bara en tjej huhu det var lite roligt för hon blev mega sur! Hon var spets (etta) så jag var liksom längst bak av alla på plan och det har jag aldrig varit.  Mitt mål var helt enkelt att bara springa efter henne och alltid vara på samma yta som hon. Lustigt att jag inte fick titta boll utan bara springa runt som en vilsen ko. Mötte även Viktoria som tydligen spelade i Älvsjö och det var så sjukt längesen så detg var trevlans. Jaja, Sen på kvällen hade jag värsta myskvällen med familjen. Vi kollade film, spelade innebandy (såklart) och badade. Avslutades sen även med amerikansk fotboll på tv!

Idag var det match mot Täby Is dam. De ligger två placeringar efter oss i serien så visst borde vi ha vunnit men nu blev det tyvärr inte så. Förlust med 2-3 kändes inte riktigt okej. Stolpe ut kan jag säga att vi hade vid ett flertal ställen. Jaja, nu åkte vi ner till tredje platsen i serien och nu måste vi kämpa för att komma upp i ettan! Nu ska jag bada. pusssiinusssi..

if your friend leave you, she never was a true one.

Världens mysigaste dag skulle jag nästan kunna säga. Den har varit fin på så många olika sätt! började dock med engelskaprov tidigt på morgonen men det kändes super efteråt med ett MVG i kassen hem. Vi är bäst. Morgonen fortsatte på cafe 60 med underbara klasskompisar.Har märkt av en trend av att skriva känslofyllda saker om delar av NV1b och jag kan inte annat än hålla med och känner att jag också måste skriva av mig också. Ni är fantastiska allihopa och bättre klass är svårt att få tag i!

sen var det innebandymöte och jag säger bara fy. Jag satt som ensam tjej längst fram i klassrummet med 19 killar bakom mig. Kändes verkligen hur bra som helst eller inte. Kunde liksom inte dra mig ur då eller. Jag hamnade iaf i lag 2 och ska spela gruppspel på torsdag. Ja, vad ska jag säga, får nog blanda in tre väl använda bokstäver. fml.

Efter mötet kom bästaste Arda och mötte upp mig i stadshagen och vi begav oss till kista galleria för mat och shopping hihi. Skulle spara pengar men gissa vad jag fick med mig hem.
*Två armband
*två örhängen
*ett halsband
*klänning
*jeans
*linne

ja hehe men hade lite presenkort så det blev inte så dyrt tillslut. Det var iaf supermysigt att träffa Arda igen för henne har jag verkligen saknat! Har så¨sjukt kul med dig och kan verkligen berätta allt! Puss på dig.

Efter det fina sällskapet drog jag hem och skulle egentligen ut och träffa Vickan faktiskt med ah så blev det med den saken när jag somnade framför tvn och vaknar typ nu. Jahapp så kan det gå ibland.


can´t count on you to love me, just count the days since you bin gone!

Gaaahh har börjat döda för låten i rubriken, good charlottes nya platta är ju guld värd!

det var ju ett tag sen jag skrev här sist så får väl ta och göra en liten snabbt uppdatering om dagarna som otroligt snabbt passerat mig.

måndag: Började skolan, både roligt och tråkigt såklart. Stressad redan första dagen, vet inte hur jag ska klara av denna termin utan att klia sönder hårbotten. Har ju psoriasis som utlöses av stress och nu har de börjat komma tillbaka. fml. Träning på kvällen och det var lite sorgligt att berätta att jag och Sofia numer bytt ifrån kära Duvbo Ik F94 till Duvbo Dam istället. Känns bra såklart också! Stort steg framåt och Sofia är ju med så det är lugnt :D

tisdag: skola sen DJURGÅRDEN-AIK i globen där vi smiskade äcklia gnaget med 4-1. Råttorna hade tyvärr ingenting att komma med :( tyst inburad klack och som inte hade någonting att hämta i matchen. HIhihihih vi är bäst i stan i både fotboll och hockey men det vet väl alla redan. Okej jag gillar att retas! :P

Onsdag: Skola och lunchade med Laura och Miranda på sushibufe medan vi planerade resan som vi ska på i framtiden. Väntade 40 min på bussen för att komma till träningen. fml.

Dagen: kort skoldag. Nu är det snart träning  och känner mig lite nervös inför fysen. Damerna springer ju tydligen 5 km- 1 mil varje torsdag. fml. (gillar att fml kommer med typ varje dag). Träningen slutar halv elva så sen blir det bara att åka hem och sova.


-

Hade match med damlaget, haha vi vann med 20-0 fråga mig inte men motståndet var kass. Fick själv göra lite poäng så det känns skönt! :) Sen vart det en mysig fika hos farmor!

Linnea åker hem idag, så ska vinka av henne typ nu och säga "vi ses igen om ett halvår :)"



jag har inte sagt att man ser bra ut under en match, speciellt inte jag..

mind your step, and choose your way carefully

Mysig dag som började med en promendad på söder, Götbacken upp mot medborgplatsen och sen vidare till skanstull för att ta tunnelbanan ut på kungsholmen. Självklart med fina tjejen Linnea. *dör för hennes skånska dialekt, så jag har försökt härma henne lite hihi* Vi tog en fika på Gunnarssons också och festade på varsin semla.

Sen lämnade jag över Linnea till syrran och mötte upp Ellis för biofilm. Lite trubbel med att komma fram men vi lyckades komma bara 5 min sent, det var ju ändå bara reklam så!

Därefter blev det film med min ubergulliga lillebror.



Linnea, söt som socker!

there´s no limit for love.

Vaknat sent, promerat längs gamla stan med fina människor, kommit hem och ska snart iväg på fiesta. Kuligt värre.

Dålig på att ta kort resulterar i ett oehört simpelt inlägg utan glans. (som om mina andra är det men iaf)

vart går man om ljuset inte syns?

Legat i sängen mest hela dagen. Har inte kunnat ha en enda normal konversation med bästa Linnea från Malmö men imorgon blir det ändringar på det. Ligger och kollar på vampire diaries, dör lite inombords. Tänk om såna fina killar verkligen finns? Killar som just honom, det godaste av bröderna Salvatore. I så fall vill jag ha en. Fast han ska helst inte vara vampyr.


I´m not the same without you


he is not the only guy in the universe, but he is the only one that matters

flumkväll med sonia som ni kanske märkte i inlägget under i förrigår.

Igår träffade jag Marcus och vi gick runt lite i Stockholm, sen mötte jag upp Sonia i hb och vi drog till kista galleria för shopping och det slank även ner en stor sushi som vi delade på. På två dagar har jag bara fått i mig 6 sushibitar och en billys pizza. Det här är inte bra Linda, speciellt inte nu när jag inte känner något sug över mat alls. Har så fruktansvärt ont i magen och inatt när jag försökte svälja ipren och alvedon kom de upp samma väg igen. Usch ska inte ge er äckliga detaljer men ja... Skulle ju egentligen har träffat älsklingen Nadja i solna centrum idag som jag inte träffat på för lång tid men fml, så gick det med det.

Finaste Linnea har också kommit till Stockholm och ska bo här under 4 dagar och jag är sjuk! Så jävla bra taiming alltihop alltså verkligen. Nu får systern ta hand om henne tills jag kan pallra mig upp ur sängen igen. fmlx2.


Cod is the meaning of life / xxooSonia (btw adda det på cod, ps3 bbyy)


the darker is still around us, even though you try to escape.

Nya året har börjat bra och jag hoppas det håller i sig. Gårdagen spenderades med underbara Michelle och vi gick runt i Stockholm och "fikade" med cheeseburgare på donken. Jag tror hon har fått min sjukdom, stackare säger jag bara! vi hann prata om vise versa och insåg hur jävla länge sen det var jag träffade henne. Jag måste bli bättre på det här, MÅSTE! idag blir det nog en ganska slapp dag eftersom jag måste vara hemma med hunden, sen ikväll blir det fest.



så sjukt gammal bild men nu när kameran är trasig får ni leva med det...

2011- ny med- och motgångar

Storvreta ägde och Duvbo kom hem med ett lass silvermedaljer. Känns bra, riktigt bra! Om vi tänker outside the bbox hann vi med mycket annat än innebandy. Tack för tre fina och roliga dagar!

jag kom hem den 29 och dagen efter var det bara förberedelser för nyår som stod på schemat och detta planerades med Ellinor. Vi hade större mål men festerna var lika odugliga allihopp som det na året firades tillslut med fina tjejer hemma hos mig! Känns som en bra början på året. 2011 ska bli mitt år, tro mig det ska bli mitt!

Jag har tänkt på det här med att kastas rätt in i ett nytt år. Ett nytt år med både med- och motgångar. Jag har kommit i kontakt med påståendet att 2011 bara är en siffra men är inte den "nya starten" det vi gör den till? För mig är denna sifferföljd en början på en förändring som ska ske inne hos mig. Det är inte vad ödet kommer ge mig eller i vilken sistuation Gud kommer sätta mig i. Min början är personlig och 2011 kommer bli det år jag vill leva, för jag ska göra och vara precis den jag vill vara. Jag är stark, riktigt stark och jag vet att jag kommer göra allt för att försöka göra detta år till det hittills bästa någonsin. Om ni vill följa med på resan eller inte är ert beslut men jag beger mig frammåt. Jag siktar mot stjärnorna, även om trädtopparna är det ända jag når. Jag i alla fall nått högre än där jag befann mig igår.

gammal bild!


RSS 2.0