En påbörjad under natt med sonia

Dagen spenderades mestadels i solna med söta nadja. Vi hade mysigt och snackade igenom typ allt som hänt de senaste veckorna. NU sitter man är med en konstig sonia som vettefan vad hon gör, vill och är. Vi har typ garvat ihjäl oss så nu har jag ingen luft kvar. Sonia och Linda humorn asså. inte och leka med. Här kommer lite bilder som kanske gör det lite lättare att förstå...


sthlm

Nu är jag tillbaka i stockholm mot min vilja. Ängelsbäcksstrand är det finaste stället på jorden. Jag mår så bra där! Det ska iaf blin ruuuligt att träffa lite kompisar som man saknat under tiden. Igår direkt när jag kom hem mötte jag upp sonia, vi gick runt och snackade och sedan drog vi upp till sumpan och hyrde film. SJälvklart blev det It´s complicated. Det är våran film, vi har så sjukt mycket minnen till den. Ofelia kom också och vi kollade på filmen och sen vid typ halv 3 drog vi ut på nattvandring typ. Mysigt iaf.

Idag vakande jag av ett sms från min bror som löd: har du vaknat? kan vi inte fixa tältet nu, SNÄLLA!? (vi måste bygga upp tält och pröva liggunderlag och sovsäckar till norge. Tältet var jättestort och det var inte så kul när vi insåg att beskrivningen var på franska och det fanns inga bilder. vi fick upp det tillslut iaf i värmen! Snett och ut- och in men aja. Sen har jag bara legat inne framför datorn hela dagen typ. Har varit så sjukt trött och somnat emmelanåt. Imorgon ska jag träffa nadja och typ kevin. fredag blir det arda. Hoppas ni har det bra.


puss

Ps: Bilder kommer sen efter sommaren typ då jag kan lägga in alla på samma gång. är för lat.

Skååånnne

hej,

Jag har det superbien down here! (många språk).

Dagarna består av sol och bad på stranden och i havet samt tennis, joggingturer, promenader, glass- och godisätande och självklart mycket mycket mer.

Kvällarna består av mysiga kvällar med fina människor. Vi brukar vara, jag, Lovisa, jenny, anna, wendela, karl, johan med flera.

ska berätta så långt bak jag kommer ihåg och det var i förrgår då.

Onsdag: Vi solade på dagen och sedan drog jag, Lovisa och jenny till Ängelholm och shoppade lite, inte för att det finns så stort utbud på affärer men iaf. Vi åt på en sushiresaturang typ och efteråt fick jag så jävla ont i magen. Fick värsta anfallet men allt gick bra tillslut. magen vart dock lite uppsvälld men nu syns den inte så mycket längre. Därefter drog vi ut och mötte upp de andra människorna jag nämnde någonstans här ovan.
Trevligt!

Torsdag: igår var vi typ massa människor i båstad och såg eclipse haha. filmen var väl bra, tyckte du typ den var den bästa eftersom det var mest intim kontakt i denna. Vi började även bråka med två fjortistjejer som satt och kastade chips på mig under hela filmen, super moget jag vet. jag lovar de var avundsjuka för att vi var där med karl och johan eftersom der var där deras ögon var mestadels. alltså inte så mycket på filmen. jaja whatever. fulare kan man inte bli och lägre kan man inte sjunka. hahahahaahaha förlåt behövde skratta av mig haha

nu ska jag äta svenska jordgubbar med glass och sedan dra ner till stranden för att möta upp folk. Karl drar på språkresa i 3 veckor till Ilfracombe där jag och Lovisa var så det blir en myskväll där nere. Hoppas ni får det lika bra som jag..

en massa bilder kommer sen när jag är tillbaka i sthlm igen.
puss


RSS 2.0