Är det något jag lärt mig i livet är det att aldrig ta nåt för givet

Varför slösade jag bort vår underbara tid?


16 om 2,5 timme :)

imorgon fyller jag år dåra, förväntar mig en grattis från alla!


'

Vi förlorade matchen mot Täby, vi spelade inte bra alls. Synd, det var sista matchen innan FALUN! Men jag längtar dit!

Efter matchen skulle jag och sonia fika med kevin men ah han sover ju självklart och när han vaknar orkar inte vi dra in och möta honom. Han har lovat att bjuda på fika nästa gång :D haha. Jag och Ellinor drog istället till Sonia där vi bakade rulltårta och satt i en garderob. (vi gjorde faktiskt det!) vi pratade och hade det allmänt mys. Hahah Linda gillar och bråka (du är den enda som förstår vad jag menar haha). men det löste sig sen.

Nu ska jag nog försöka läsa lite i spanska boken, har prov på min födelsedag på tisdag -.-

puss på er

 osammanhängande bild men min syster har gett mig en grå tjocktröja yaaay :D


TÄBYYYYY

 KOM IGEN

café 60

Ja som ni kanske förstog på rubriken så spenderades kvällen med Marcus, Robin, Lollo, Sonia och Michelle på café 60. Eftersom jag fyller år på tisdag fick jag rosor av Michelle och Lollo och något som rimmar på det av sonia :) TACK!

Innan det så var jag med Nadja och Arda i solna centrum och vi snackade igenom om en hel del, det var också mycket mys! Tack tjejer.

Sonia glömde sin kamera så inga bilder idag.
Jag är fortfarande sur för att du inte hälsa -.- (inte till sonia dårå)


Vila i frid!

I morse upptäckte jag att min hamster dött. Asså jag bryr mig inte hur töntig ni tycker att jag är men han betydde verkligen mycket för mig. Han var den vän som verkligen alltid kunde lyssna på allt jag hade att säga. Nu är den tiden förbi. Nils Herman var så vacker. Sobelfärgad hane med mycket stora och runda ögon. Han blev ca 1 år och 7 månader.

Det är jobbigt, orkar inte skriva mer nu.

vet, det är många som påpekat hur töntigt det låter med en förlorad hamster men det är personer som inte vet hur det känns att älska någon. Hamster eller hund? Det spelar ingen roll. Kärleken gör det.

Jag älskar dig, rip <3

NILS HERMAN

 tro mig, ni kommer få se fler bilder i framtiden.

What´s up dogs? Tejbz here. To the face, to the face.

Som rubriken lyder ovan har jag inte mycket till liv. Den senaste halvtimmen har jag legat och kollat på hans filmer på youtube när han ständigt får en massa nuke och skit som jag ju aldrig lyckas få :( JAG SUGER!

I alla fall i Lördags tog jag det mest lugnt på morgonen, sonia och jag vaknade ganska sent. Vid halv fyra drog jag in till centrala Sundbyberg och fikade med Michelle. Vi hade en hel del att prata om så det var mysigt. Sen idag har jag haft två innebandymatcher. Jag klarade mig fint fint om man relaterar till min skadade fot. Kände faktiskt ingenting men gud vilken kondis man fått då :@. Jaja, den får jag nog snart tillbaka. Iaf första matchen spelade vi lika mot Täby. De kvitterade när endast 2 min återstod. Vår maximala otur. Nästa match ska vi inte prata om. Det blev en relativt stor förlust mot Bele. "SUCK"

Jaha, imorgon är det skola igen. Jätte kul verkligen!

Om mindre än 2 veckor drar jag och Linnea till Barcelona :D
Jag har ju varit där förut och kollat fotbollsmatch och självklart ska vi göra det i år igen BARCELONA FC <3

helg

Äntligen! Denna helg är inte lite efterlängtad!

Har inte så mycket inplanerat men efter skolan idag tror jag in till solna centrum med Nadja. Vi snackade och hade det allmänt mys. Nu sitter jag och väntar på sonia som kommer hit och vi ska köra COD hela natten lång haha xD

På lördag ska jag träffa michelle och sen på kvällen har vi gäster -.-

På söndag ska jag träffa folk igen

hoppas ni får en underbar helg.

jag har tråkigt haha.


mysig dag :)




 










hoppsan pratade med lovisa och sysselsatte mig själv med webcamen :)

idag i skolan hände det inte så värst mycket. Vi gjorde muntliga delen av de nationella proven i svenska och nu är alla i just det ämnet avklarade. MVG i alla såklart :) hahha, men engelska?? och våga inte ens nämna matte! :@

Efter skolan drog jag till sonia med Linnea. Vi skulle plugga, självklart gjorde vi inte det. Jag och Linnea hade roligt och skrev en fantastisk låt till Sonia. Texten och melodin och så är fixat vi ska i stort sett bara spela in den och fixa lite andra effekter sen lägger jag såklart upp den här :) Den var verkligen outstanding! men som sagt ni kommer att få se! Därefter drog jag hem och käkade innan det var dags för mig och sonia och röra vårt fläsk och springa av oss lite kalorier samtidigt som vi snackade om livet. Jag har verkligen fått super dålig kondition sen jag skadade mig. Inte bra Linda, inte bra.

Men nu ska jag plugga lite fysik och sen ska jag nog lägga mig.

Puss på er!

:)

Dagen började med att Lovisa kom hem till mig. Vi snackade om en hel del faktiskt. Sen drog vi till solna centrum och år sushi såklart. Vi mötte även upp Kevin och André och vi begav oss till tallbacka för att se mitt lag förlora mot älta :( jag fick inte sitta med dom utan var tvungen att sitta i sekretariatet och föra matchprotokoll. Gjorde bara hälten rätt och var tvungen att skriva mitt nummer men vad ingen vet är att jag böt ut sista siffran :) hehe. Sen skulle vi tillbaka till solna centrum och påvägen hittade andré en pulka och kevin en vägskylt :O?? och vi eller som åkte pulka vid skytteholm. Självmord... sen mötte vi upp sonia en snabbis och sen drog vi hem.

lovisa: HAN DREV

puss på er


kul man kan ha...

var inte mig själv igår

torsdagsnatten spenderades med sonia framför cod och på träningscykeln. Seriöst vad kul man kan ha med en sådan haha, sonias och mina absolut normala humor. I fredags följde jag först med sonia för att ta spruta sen åkte jag hem och somnade. Sen drog jag till sonia och taxen och den såkallade filmkvällen. Vet inte vad som hände där. Var trött och tråkig. Hatar mig själv -.- Tur att de finns personer jag kan prata med som tar det seriöst i alla fall, ni vet vilka jag skrev sms till. Idag vaknade jag upp och pallade mig in till solna för att möta någon en snabbis och byta lite grejer sen gick jag till Linnea och vi lagade jättegod pastasallad som vi åt med aptit. Innan michelle skulle plocka upp hos för avfärd mot liljeholmen där vi skulle ha match kollade vi på tv fast jag somnade. Sov typ bara en timme natten innan -.- folk snarkade lite för högt hahaha.

Imorgon ska jag möta upp Lovisa och senare även Kevin och André. Lovisa har ju typ en hel del att snacka om och de andra blir mycket trevligt. Ska först äta lunch i solna c sen kolla på match i tallbacka skolan och därefter dra vidare till stan. Får se hur långt vår plan räcker haha men ha det bäst.

VARNING: reta inte upp mig. tro mig ni kommer få ångra er.

dagens citat: Bry er om er själva, ni har inte energi att lägga ner kraften på andra.
                    Ni förstör inte bara för personen utan för er själva också.


 
stördo bild på mig och Linnea


-.-


så sjukt mycket har hänt, folk jag verkligen litade på har svikit, hemligheter har läckts, jag bestraffas och anklagas för nåhot jag inte gjort. seriöst var är samhället på väg?



dagen spenderades med bland annat dessa underbara människor. Berlin kom ju självklart upp på tal.
SAKNAR!

Har även pluggat med linnea ida :) Tack för att ni alltid finns och stöttar!




plugg at sonias house

sitter med sonia i henns soffa och pluggar. Jag ska vara ärlig och säga att det går sådär. Jag har lyckats göra klart träslöjdsuppgiften och den blev riktigt lång och mycket bra. Sonia däremot har problem. Hon är inne på facebook, läser bloggar, lyssnar på musik och gör absolut inte det hon skulle behöva göra. Nu låter jag som en mamma men det stämmer ju in på hennes och mitt fantastiska förhållande. Jaja. tror jag har gjort för mycket idag!! -.-


Ikväll ska jag och sonia möta upp några och äta sushi i kista centrum. Linda är glad. Käka med hennes typ två bästa polare. Sonia och sushin! :):):):):):):):):):):):)



tidsfördriv

sak tagen av bästa Märta <3

1. Det första du tvättar i duschen? bröstkorgen
2. Gillar du kaffe? nej fan
3. Hur mår du just nu? helt okej, allt kan bli bättre.
4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på? vill inte tänka påt
5. Berätta om din senaste dröm? hahah ska nog inte ta den här ;)
6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en månad utan att tröttna? sushi förstås
7. Vad vill du ha just nu? någon
8. Har du räknat till 1000 någon gång? ja jag var geek när jag var mindre!!!
9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? suger annars är det för kallt.
10. Använder du smileys? ibland, ganska ofta
11. Har du träffat någon kändis? det är klart
12. Gillar du keso?nej
13. Vilken låt hade du sist i huvudet? in my head - jason derulo
14. Vilka länder har du besökt? Grekland x4, Spainen x4, Domikanska republiken, usa, finland, danmark, nogre, england, thailand, italien x2, Marocko, Kroatien x2, bosnien, turkiet x2, Schweiz, frankrike, Estland, Lettland, Litauen, Tyskland x2, Polen kommer säkert på något mer sen. Har rest ganska mycket.
15. Är dina föräldrar stränga? beror på vad de gäller
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? ah eller vill men tror inte jag vågar
17. Glittrar någonting i ditt rum just nu? är i bastun så aggregatet(avstängd)
18. Brukar du hyra film? nja, ibland
19. Var kommer du vara på lördag? i bilen på väg hem från fjällen
20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? Nej
22. Vad åt du till lunch? grillad panini
23. Har du lockigt hår? Lite vågigt
24. När grät du senast? när jag slet av senan i foten tror jag, skratta inte, DET GJORDE ONT!!!
25. Har du gått in i en vägg någon gång? för många gånger
26. Favoritårstid? Sommar
27. Vem höll du senast i handen? någon liten kille som trillat i backen
28. Sover du med TVn på? nej
29. Tycker du att du är gammal? nej
30. Är du mörkrädd? kanske lite :(
31. Gillar du ditt liv just nu? orättvist, men visst har mina underbara vänner som alltid finns!<3
32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? brukar föredra bubbelpoolen
33. Har du bra syn? inte perfekt
34. Var är dina föräldrar just nu? tittar på sportnytt i vardagsrummet här i hamra. 
35. Vad har du på dig just nu? underkläder, randig tröja och långkalsonger haha
37. Hatar du mer än 3 personer? haha.. nej hata är ett starkt ord men en kan jag absolut säga!
38. Använder du sushipinnar? jag försöker, provar i början varje gång, pinnarna är inte mina bästa vänner och vi slutar osams och jag blir vän med besticken istället.
40. Äger du ett vapen? Många men inga laddade :(
41. Vad var det senaste du köpte? bh, trosor, hårband
42. Gillar du ditt hår? nja
42. Gillar du dig själv? min personlighet allafall
43. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa? ja älskar dom lika mkt!
44. Hur ofta använder du MSN? inte ofta


Jag har det ganska bra här uppe i funäsdalen. Skidor varje dag, 20 minusgrader. Inte skönt! Skidorna går bra. Känner ingeting i foten. Är överlycklig. Snart blir det bandy igen :)


ÅKER SOM EN GUD!

RSS 2.0