tidinställt inlägg bara för att testa you know

Vid det här laget har jag det säkert awesome i New York, smell you later.

jag saknar dig.

NEW YORK

Imorgon vid nio åker jag hemmifrån. LÄNGTAR TYP LITE! :D

Packningen är klar, städat och tömt rummet eftersom det ska bo någon random amerikan som pappa jobbar med i 2-6 veckor i mitt rum  när vi kommer hem -.-.

en vecka ska jag bo hos min favvo farmor.
sugna på att låna ut ett rum ett tag haha? vill ju gärna inte dela med mina syskon.... det kommer bara bli slagsmål ju. Ne skojja men ändååå.

jag ska shoppa för miljontals kronor, okej jag ska inte överdriva men ni får faktiskt se det här sen. Vad generös jag är. Okej jag är på ett litet för hypat humör så hejdååå :D :D

There is always two sides on every story

Damträningen var rolig och det gick bra. Ett helt annat tempo!

idag hade jag 4,5 timme håltimme, lite sådärr halvdrygt tycker jag.G på kemiprovet, svagt G typ på matteprovet och ligger just nu på g i musik. AWESOME day riiiight? -.- jag förstår inte hur mycket jag än kämpar kommer jag ingen vart.

träffade fina michelle i stan efter skolan och innebandyträning idag också, var som en mörpanerad torsk men jag klagar inte, (inte överdrivet iaf)

xoxo/ gossip girl

nu blir det gossip girl för er som inte redan listat ut det.

the bright sky is fake

igår slutade vi tolv så som nämt tidigare åkte tjejorna till cafe string. Sen mötte jag upp Sofie och vi gick runt i stan lite. Det var ett tag sen man träffa tjejen. Därefter var det träning och det var roligt :) sen blev det en snabbt kvällspromenad med sofie igen.

Idag slutade jag ännu tidigare, kvart i tolv närmare bestämt. Ligger i sängen och kollar på film och klockan sex är det damträning i löthallen, ska blir jätte roligt! :D

God bless me

cafe string

sitter just nu på café string med tjerorna. adiiiiooos

I still care

Idag har jag haft en plugg-, städ- och packdag. Min spotify lista har spelats sönder. ajde

life is what you make it to be

Wohoooaa, jag är på hyper humör och det är Jenny och Ellens fel -.-
Vi har lekt hela kvällen, galna brudar det där asså!

vid tre i eftermiddag drog jag in till kära solna centrum som banne mig var ett tag sen man vistades i, inte rent bokstavligt men det var ju där man hängde varje dag efter skolan under 4 år typ. Jag fikade iaf med Nathalie, Irma, Dejana och Arda. Trevligt att träffa tjejorna igen, speciellt Irma och Dejana eftersom det var ett jävligt bra tag sen sist. puss på er fina människor.

Nu ska jag fortsätta flumma, adiiiios!


you make my day!

Hade en mycket intressant och trevlig dag igår som börjar med att man vaknar upp hos sin bästavän och ser snö utanför fönstret. JAG ÄLSKAR SNÖ! Det är så vacker och julen är ju det bästa som finns! Sen drar jag hem och möter upp Laura och vi fixar oss lite tillsammans innan vi drar in till st:Eriksplan och möter upp Miranda. efter lite ärenden där drar vi till brommaplan och möter de andra tjejerna från klassen. Vi handlar middag på konsum och beger oss därefter hem till sofia n för att äta den och lite sånt. Mycket prat, sämst pasta och mycket annat förgyllde den första delen av kvällen. Sen blev det tjejigt må jag säga, folk plattade håret, sminkade sig och valde kläder inför insparken! Vi drog dit vid 10 kanske och hade det ganska roligt faktisk. Tyvärr var teoretiska lite roligare faktiskt men kul var det! Vi kom väl hem vid ett eftersom vi drog lite tidigare för det hade hänt en sorglig grej och de var inte många av mikael elias teoretiska gymnasium elever som fortfarande hade partyhumöret på topp. Vi sov sen hos sofia och det var väldigt mysig dag helt enkelt :D

Tyvärr fick jag gå upp tidigt eftersom jag hade innebandymatch -.- mådde sådär, TRÖTT men det gick bra. Vi vann mot värmdö med 5-2 och jag gjorde 2 mål :D careface liksom men det är min dagbok och jag vill kunna se....

Nu ska jag börja göra ordning mig för en fika i solna centrum med en del fina tjejer från min förra klass. puss

Take a step forward when nobody else does

jag är dålig på att skriva men bara för er underbara vänner....... ska jag skriva en sammanfattning om dagarna som gått cause I know you care so much!

tisdag: match DIF-Brynäs. Låt orden tala för sig själv. Det lite finare laget vann såklart med 4-3. Låg under med 3-0 efter första perioden sen kom en mirakalös vändning. Domarna kan fara åt helvete efter alla domslut. Väldigt bråkig match förutom. 2 matchstraff, domarna var 5 min försenade till tredje perioden och massa skit. Slagsmål förkom ju också ganska mycket men djurgårdarna sänkte motståndarna så jävla hårt huhu....

onsdag: Idrott och boxning, sjukt jobbigt var det. Därefter en mega lång håltimme på knappt 4 timmmar. Kul. Nej fast jag spelade boxhead med en kille och jag var lite bättre så det kändes bra. Fast nu ljög jag, bara lite men ändå. Sen var det konsert, det värsta jag gjort och jag kommer aldrig någonsin sätta mig där igen. Aldrig någonsin.

Idag dårå, VI hade round table conferance about the energy consumtion in the english speaking world. Jag var väldigt nervös men förhoppningsvis gick det helt okej. Sen drog jag hem och kollade klart det senaste DHW avsnittet som jag missade i tisdag pga. hockeymatchen.  Precis när den var klar ringde pappa och sa att han fixat två biljetter till stockholm open ikväll. Roligt säger jag eftersom både Fedrer och Söderling spelade och vann sina matcher idag. Awesome att en sån stor stjärna kommer till Srockholm för en ynka tävling som inte ger så många poäng på världsrankingen och ATP- touren. Nu ligger jag i sonias säng och vi har precis kollar klart det senaste avsnittet av Kungarna av tylösand. Serien är ju verkligen asbra oc jag dör av garv stup i kvarten. Men nu ska vi sovvvva. Godnatt.

ps: Mobba inte mitt flummiga inlägg men jag mår inte så bra. puss

bara för att jag inte vill skriva detta på facebook statusen

Inte bara en sport, inte bara ett spel, inte något man gör bara för att! Utan ett liv, på allvar, för att man älskar det. Känslan när man går in på planen, känslan när man får bollen, känslan man får när motståndarna blir så jävla besvikna. Den känslan kan man inte få någon annanstans än på innebandyplanen! Kopiera och klistra in om du... älskar innebandy! ♥

forget about yesterday, the only right thing to do.

Skolan som vanligt, Fixat biljetter till Dif- Brynäs imorgon. Soft. Min maximala otur visade sig så sjukt tydligt idag. Först halkar jag framför bussen precis när jag står framför dörren och alla skrattar typ, kärringen i bussen kör bara iväg även fast jag baknar. Idiot. Går upp till hallonbergen eller nja halvspringer. Kommer till skolan allt verkar gå bra tills jag kommer 1 timme för tidigt till träningen och får vänta. Jag köpte en hel gurka som jag satt och åt för mig själv. Kul! Men gott var det. Träningen gick bra och efteråt stannade jag, Sofia, Linnea, Mimmi och Linus kvar för att möta p94 vilka vi ägde hårt. NU SKA JAG SOVA och min grupp är INTE klara med energifoldern än. KUL!

you build up the good side of me, but it is still fake.

Firat lillebror hela dagen i princip. Match också. Den tänker jag inte prata så mycket om. Förlus med 2-4. En match vi verkligen skulle vunnit. Gjorde ett mål, allt gick åt skogen men men. Kom hem till en fantastisk god middag och somnade till sportnytt. Vaknade igen, åt efterrätt och nu ska jag lägga mig. Min dag i ett fåtal ord.

I begin to realized that the person with most value for me is the peron I don´t want it to be.

I saw you cryed,
And I watch you leaved.
But the pain is what you done to me.

har haft en ganska händeselös dag så jag satte mig ner och skrev lite dikter med fuskrim, jag gillare. det var en gammal skrivarkurs lärare som sa att det flöt bättre i munnen och det lät mycket vackrare. Jag kan hålla med om det. Ni får väl antagligen se dom någongång men denna passade in idag. De andra är nog alldeles för personliga.

Jag förstår faktiskt inte, jag förstår ingenting. Jag förstår inte hur du kan gråta och vara så ångerfull när du behandlat mig som en docka de senaste månaderna. Jag förstår inte hur jag inte kan titta på dig, även fast du var personen jag ville se och möta hela tiden förut. jag förstår inte hur du fick för sig att jag skulle bli ditt offer och nu vilja försöka igen. Jag förstår inte hur du vill försöka på något vi egentligen aldrig haft. Jag förstår faktiskt inte, jag förstår ingenting.

two souls, one human

kom hem efter en ganska lyckad kväll också, nu måste jag verkligen sova godnatt.


The only thing I saw threw was your heart.

inte skrivit sen i torsdags men då hände inte så mycket var sargvakt.kul....

igår mötte jag först upp Björn i solna centrum för att vara hans smakråd :) tänka sig, lite får man säga till om fortfarande. Sen mötte jag och mina syskon upp mormor för att äta och kolla på Magnus Uglla Revy haha. Ja alltså jag är inte ett fan men vi blev bjudna :) träffade förvånadsvärt på ett par bekanta där också. Själva showen var faktiskt riktigt kul, det var en massa komik, eller ja hela tiden faktiskt. Väldigt snuskiga skämt som föll mig i smaken ;)

Idag har jag spelat match med DU2, För mig gick det relativt bra med 3 mål men vi förlorade, ganska så stort :(

Nu ska jag börja fixa mig för att först äta middag med sonia, troligtvis sushi och sen blir det "klassfest".

Ni får bilder någon dag typ..

you never realize how much you like someone until you watch them like someone else

igår var det träning igen, sen bonde söker fru med mamma. HAHAH säger jag bara, helt sjukt att jag kan skratta så mycket över ett sånt löjligt program och det var inte sista gången kan jag säga. Sen pluggade jag lite spanska som jag hade prov på idag. Det gick väl helt okej faktiskt, tror jag i alla fall. Idag slutade jag typ elva men var tvungen att vänta i skolan till typ ett. Sen drog jag till solna centrum ett tag för att leta present åt min bror som fyller år på söndag. Därefter hjälpte jag syrran med en teknikuppgift och nu sitter jag här, död.

Snart ska jag "jobba" som sargvakt i solna hallen, är jag där nu så betalar föreningen mina cuper så det blir väl bra antar jag.

I wish I could tell you what I feel for you!


Jag är besatt av saker jag aldrig kan fullborda.....

Sitter och sjunger med Laura, Fanny, Miranda, Sofia A och Alicia. The fray- how to save a life. Har fickat med Mirri och Larri på avenyn under håltimmen, myyyyyyyyysiggt

hejdå

"You can stand tall without standing on anyone"

tog massa fina bilder idag, alla försvann sen tänkte jag gottgöra mig och tog typ 200 wecam bilder för att just idag passade jag för det, jag vart jättenöjd. Vad händer då? jo jag glömmer spara dom. hemsk avslutning på kvällen men tänkte informera alla som inte vet att jag ligger på level 60 på rebubbled :D

you fufill my dream

innebandy igår med Duvbo IK, Känns bra faktiskt. Skönt att ha ett lag att kalla sitt igen.

Genom att försöka med det omöjliga når man högsta graden av det möjliga!

eller inte.... jag förstår ingenting eller kanske är det för att jag verkligen inte orkar plugga. Har in börjat än. borde göra det.

Life is what happens while you are busy making other plans

Kvällen hos Linnea slutade med 2 filmer, step up 2 och ps. I love you.

Dör för Robert Hoffman i Step u 2 the street, asså verkligen, kyssen i slutet. Is the way I dream of it to be! awesomeness.

Det var iaf jag, Linnea, Malin, Ellen, Jenny, Olof, Johan, Björn, Nicklas och Johan.

 

 

mobbade och dåliga bilder, men den tredje bilden i regnet är självklart kyssen jag snackar om *dööör lite*

 


Livet behöver inte vara perfekt för att vara underbart.


Ibland så känns det som
om livet helt står still.
Och just det man är i
är inte det man vill.

Man känner sig så svag,
så vilsen och så feg…
Så känns det till den dag
man vågar ta ett steg.

Då öppnas nya vägar
och man får perspektiv.
Och plötsligt kan man se
hur man vill ha sitt liv.

Och när man blickar bakåt
när man har fått distans
så ser man att det svåra
var källan till en chans.


Älska mig som mest, när jag förtjänar det som minst!

Första matchen mot duvbo avklarad. Känns skönt med en 5-3 seger i bagaget mot serieledarna Hässelby. Jag gjorde två mål :)

Nu borde jag plugga men jag orkar inte, asså verkligen inte. Jag har inte öpnnat kemiboken än men jag får huvudvärk så fort jag tänker tanken.  Ikväll ska jag iaf äta middag och mysa hos Linnea med ett par andra. Imorgon blir det att träffa Nadja och sen plugga -.-'

Life is never easy


I will make the good ending

Orientering idag, super kul verkligen eller inte! "sprang" med Miranda, Sofiyah och Laura. Sen käkade vi på subway, gott! Därefter drog jag hem och duschade och mötte upp arda. Kevin kom sen och även Irma ett tag, mycket trevligt! saknat idioterna så häääääääär mycket haha.

Har även sett tusen gånger starkare idag och jag dog av garv hela jävla filmen, den var inte ens kul. Men okej hejdå

I gave you my heart and a sweet love letter, but you gave it right back, said "i like her better.."

Fin dag i dag, först stan med urgulliga Miranda och Clara, sen mötte jag upp Lovisa och Cornelia och snackade igenom allt lite sådär mysigt.

Lovade min fina tjej att göra en lista, (vi ska jäääämffööööra sen)

Detta är hett på killar:
[x] Killen är grym på fotboll
[x] Killen är kickboxare
[] Killen vet allt om astrologi
[x] Killen dansar breakdance/street
[x] Killen kör motorcykel
[] Killen är kristen

Detta tycker jag är löjligt:
[] Killen pluggar som besatt inför alla prov
[] Killen rakar armhålorna
[] Killen tycker om att dansa salsa
[] Killen har alltid keps
[x] Killen har typ 5 stycken JL-tröjor i olika färger

Detta är ett klart minus:
[x] Killen är fattig
[x] Killen bryr sig inte om att fixa håret
[x] Killen röker/snusar
[] Killen är nykterist
[x] Killen har mjäll

Detta funkar bäst:
[x] Köpa en present någon gång
[x] Sms:a
[x] Visa att du uppskattar mig
[x] Ring och överraska mig mitt i natten
[x] Smöra på med en massa komplimanger

Killen:
[] Får bara göra sig fin för min skull
[] Ska se till att alltid vara snygg och fräsch
[x] Ska bry sig, men med en avslappnad inställning
[] Ska inte bry sig om hur han ser ut
[] Måste duscha varje dag
[] Med läckra JL-tröjor får mig på fall

Killar som:
[] Försöker sjunga trots att de inte kan är så söta
[] Sjunger är bögiga
[x] Kan sjunga är hett

Svenska flaggor på alla kläder:
[] Visar att killen verkligen bryr sig om landet
[x] Visar på taskig klädstil
[] Är rasistiskt
[] Är så snyggt

Killar med skägg:
[] Raka er
[] Är killar med stil
[] Är oftast mognare än killar utan skägg
[] Är sexigt

Lite blyga killar:
[] Är bögiga
[] Är mesiga
[] Gör mig osäker
[x] Är supergulliga
[] Tilltalar mig inte

Killar som tränar regelbundet:
[] Är dryga
[] Får mig att känna mig underlägsen
[] Är jättebra
[x] Är både bra och dåligt
[] Har inte tid med förhållande

Min smak:
[x] Långa killar säger allt (längre än mig iaf)
[] Killar 30, den gyllene åldern
[x] Kläderna gör mannen
[x] Mörkt hår, lagom muskler och charmigt leende
[x] En Nordisk prins, blond, Blåögd med vikingkropp
[x] Alla med söta blåa ögon och sommarhår
[] Rockkillen, mystiskt tilldragande
[x] Snaggade hiphopare är så manligt

Killen måste:
[x] Ringa ofta, annars tröttnar jag
[] Acceptera att jag inte tycker om att prata i telefon
[x] Ha ett liv utanför förhållandet också

Är det viktigt att killen är smart:
[x] Nej, personligheten i övrigt är mycket viktigare
[] Nej, bara han kan låtsas vara smart så är det okej
[] Nej, tröga killar är söta
[] Nej, smarta killar gör mig osäker
[x] Ja, pallar inte dumma

No matter what they tell us. No matter what they teach us. We can't deny what we believe in. Life is ours, and we live it our way.

tjooo,

Hade någon konditionsgrej igår på idrotten. Jag och Madde satt på en bänk i hagaparken i 20 min och frös ihjäl. Alla andra kom mega försent-.- Det gick inte så bra eller jo helt okej.

Efter skolan drog jag till träning med Duvbo igen och jag lämnade in papperna så nu har jag officiellt bytt lag. Duvbo är nu min nya förening. Match redan i helgen. kuligt!

Nu har vi spanska och jag vill bara dö. hejdå

You make me feel so bad, but I still can´t let you go

Tennisen idag gick åt pipsvängen. Dvs. åt helvete med racket och allt!
Okej haha det där var kanske lite att överdriva men det gick fan inte bra, möjligtvis attackslagen och drivevolleyn men inget annat -.-

Nu har jag precis sett DHW och nu äre Cougar town, gillas starkt!



BILDBOMB men jag hade lite tråkigt...

try you best, even though you know it´s not worth it

jag är trött, ligger i sängen men måste börja röra på mig nu, tennisen börjar om en halvtimme och jag måste åka moppen om en kvart -.- men jag orkar verkligen inte buhu fast det är ju så kul så :)

Idag hade vi skolfoto, bbläää kommer se ut som ett riksmongo men jag överlever väl hoppas jag.


People do cry, even though I might cry more than others.

I hope and looking forward to better times

Min självrespekt kan aldrig bli stor i era ögon - I mina är möjligheten gränslös.

igår provtränade jag för duvbo igen och nu ser det väldigt ljust ut. Jag tror jag ska skriva på övergångspapperna för dem imorgon. De ska köpa mig :) för 250 kr men ändå, tänk er jag blir köpt :D

Jag gjorde faktiskt inte så mycket igår, jag har märkt att jag inte har några kläder. Eller jo men inget som passade till dagens fotografering. Jag ser alltid så efterblivet mobbad ut på skolfoton så jag hoppas det går bra ändå. huhu.

jaja, nu väntar jag på mina kontraktpapper från duvbo hörs så länge!
eller nej vänta det lät för gay. hejdå

Ska starta sminkblooooooggg

Jag och Miranda har bestämt att starta en sminkblogg wannabe animissen. Den kommer heta viecoola.blogg.se
Den kommer upp någon gång nästa vecka... eller inte. men vi sitter iaf och försöker träna på att sminka oss som henne på spanska lektionen. Gillas väldigt starkt.

Jag är lite snyggare än Miranda, fast det är ju hon som sminkat mig sååååå......

Ni kanske får en bild sen om jag inte skäms för mycket.

" DEN STÖRSTA NJUTNINGEN I LIVET ÄR ATT GÖRA DET ANDRA SÄGER ATT MAN INTE FÅR GÖRA"

sitter med Alicia under kemilektionen. Vi förstår ingenting om energidiagram och liknande. Vi är nog lite efterblivna trots allt. Nu ska vi försöka lära oss det igen, trots att det är meningslöst för lilla mig. Det ser ljusare ut för A -.-

jag kom hem från matchen vid typ halv åtta igår och då gjorde jag iordning kött och klyftpotatis och en billys pizza för jag var huuuuungrig och bosatte mig sedan i sängen. Colan var ju självklart också med! Jag satt/låg ner under täcket och kollade på two and a half men samtidigt som jag åt oh drack gott. Gillas väldigt stark. Avrundade med lite lugn musik i högtalarna och fick det perfekta slutet på kvällen samt den underbara början på natten.


Asså det är sjukt hur mycket kärlek man kan ha för ett lag.

Alla tycker jag är galen när jag säger så men faktum är att det är jag inte. Djurgården är min andra, stora familj. Vi följer vårt lag oavsett vad och sjunger i alla sorters lägen. Vi stöttar grabbarna i både vinst och förlust för tröjorna är vår största kärlek!

Som ni kanske förstår var jag på Råsunda denna fina eftermiddag/kväll och ja vad ska man säga? Vi levde upp till förväntningarna, VI ÄR BÄST I STAN! 2-1 slutade matchen.

härligt att norra slutade sjunga nästan direkt efter 2-1 målet. Arenan var fylld av mycket mer djurgårdare än aikare, och dom som kallar oss medgångsupportrar, vad hände?

innan var jag iaf i Kista med tjejerna från klassen igen, Fick med mig en tofs hem haha, alltid någonting!

Hörs senare

Ad astra per aspera

Super härlig eftermiddag med tjejerna, skulle egentligen varit med Ellinor och några andra ikväll mén nu blir det inte så. Min mamma vill ha mig hemma så får inte gå ut. Det blir väl mysigt ändå antar jag.

Bilder kommer faktiskt senare pussss

I världen är Du bara någon Men för någon är Du hela världen

Nu ska jag börja göra ordning mig för jag ska träffa underbara Ellinor och Lovisa i Kista centrum! Ellinor var så sjukt länge sen jag träffade och hon är vekligen saknad!

Lovisa och Ellinor är mycket fina vänner och jag älskar er guys!

This is your life and it's ending one minute at a time

lugn föörmiddag i sängen med datorn och film. Eller nej serie, vampire diaries. Gosh jag vill också ha en pojke som är så där kärleksfull haha fast dom finns ju inte på riktigt, eller? Jag lyckas bara med idioter iaf.

Har pratat med Michelle länge också, om du läser det här så vill jag att du ska veta att jag älskar dig och skulle göra allt för dig. Du kan ringa mig oavsett tid på dygnet och jag kommer alltid att finnas där. Du är en jättefin människa, det är du verkligen!



Väldigt gammal bild men du är bäst!

om man går fort och ler mycket ser ingen att man är ful

Kom precis hem från sonia där rebecka och Nelly också va. Trevliga tjejer allihop.
Jag är jätte trött och det har hänt en del saker ikväll som varit allt annat än lugna. Skulle nog kalla dom väldigt dramatiska men ska inte gå längre in på det. Nu är jag trött och ligger i sängen. Ska kolla ett vampire diaries avsnitt och sen sova. Godnatt <3

When I see you alone, my heart jumps 10 times as fast as it use to, but I´m not brave to take astep in your direction.

Fikade med tjejerna från klassen idag ju, super mysigt var det verkligen. Jag har inga bilder som vanligt, bad- you named it!

Nu funderar jag på att dra på fest med min fina kompis, men den är låååångt bort och jag måste betala taxi hem själv så den tiltalar inte så mycket. Antingen går jag till bästavän eller stannar jag hemma. Det kommer bli mysigt vilket som eftersom jag knappt orkar hålla ögonlocken öppna längre.

Suck, jag vet inte varför jag känner som jag gör. Helt plötsligt har saknaden efter dig gjort så himla ont. Allt vi gjorde, allt vi hade. Över bara sådär. De 2 bästa veckorna i mitt liv hade jag med dej! Det borde gått över, det borde verkligen det. men du lever kvar, och varje gång jag hör din röst vill jag bara dö litegrann. vet att du inte heller mår bra men på något sätt älskar jag när du säger det, väldigt väldigt mycket. Det får mig att inte känna mig bortglömd.

Blev kanske lite för känslosam men smällar får man ta hela tiden, känns bara bra att få ut det.

jag är inte vackrast i världen men jag är himla sällsynt

jag orkar inte mer, jag vill gå hem, jag är egentligen klar men bara för att jag vill rätta den en sista gång hemma får jag inte gå hem som de andra som är klara. Okej det var typ en eller två men ändå -.-

efter skolan ska jag fika med tjejerna från klassen och sen en timme tennis med pappa. PÅ kvällen blir det antingen fest norrut eller söderut. Har inte bestämt mig.

RSS 2.0