fjällen

kommer inte skriva så mycket

Älskade Lovisa!

Idag har jag varit först i skolan, var på dåligt humör hela dagen för alla retades :(

Sen drog jag in till stan och mötte upp Lovisa och vi snackade i timmar om allt möjligt :) mest henne problem haha xD sen på vägen hem var en kille skum och gav mig hans nummer, det tänker jag slänga i närmsta papperskorg hahah xD

Nu är jag hemma och borde verkligen börja packa, åker ju till fjällen imorgon och har inte ens börjat packa :/
cppppp

länge sedan "host"

killar är som bilar, aktar man sig inte hamnar man under dom.

Tråkig dag, borde pluggat gjorde det inte.

Hejdå

Också solen har har fläckar

Alla lever vi i mörka perioder, alla har vi något att frukta.

..

Hahha ni behöver inte skratta åt bilden i min design, ser ganska rolig ut!

Matchen idag gick inte särskilt bra :/ (får ju fortfarande inte spela men var där och kollade). Vi förlorade med 2-3.
Där rök typ slutspelsplatsen men jag tyckte vi kämpade på bra ändå.

Sonia och min natt var hmmm... rolig

 jag vet normal bild men jag just nu iallfall, kanske drar in till nacka snart men får se om jag orkar. Puss på er

....

Äntligen har jag fixat en design den är inte så jätte fin jag vet, men säg inte det till Sophie för det var hon som gjorde den ;) jaja hon lovade att fixa en lite bättre senare men denna funkar, måste bara välja ut lite finare bilder.

Ägde sönder sonia på COD! :) men hon börjar bli bättre!!! får akta mig lite iallfall

Nu ska vi snacka vidare.


Sofie häääär ;)

Nu har jag fixat en bloggdesign åt Linda :D haha

*

var på bio och såg it´s complicated, bara för att det passar så bra in på mig och sonia, vi satt och garvade ihjäl oss för att det var bara tanter som såg den deprimerande filmen som passar deras deprimerande liv. Okej, nu ska Linda va snäll här. Var på middag hos Carlssons och nu sitter jag och sofie på min säng.... sen kommer sonia och det blir COD MODERN WARFARE 2 hela natten mohaha. slänger in någon american pie antagligen också ;)
 bara för att jag är så cool!


-.-

Lördagen var en helvetisk dag!!!  Vi hade match mot Töjnan och förlorade med 5-0. Vi spelade verkligen uruselt! Inte nog med det när det var 1min och 20 sek kvar av matchen får jag friläge i boxplay och en jävel stciker in klubban mellan mina ben och jag drampar snett och faller. Ja! Det fallet gav mig en avsliten sena!! Jag är sur eftersom jag blir borta från alls sorts träning i minst 6 veckor och just nu hoppas jag runt på dessa satans kryckor!

Missar skidorna på sportlovet, slutspelat i innebandy och ja i princip allt. Har räknat ut att under dessa 6 vrckor kommer jag att missa 49 träningspass! Vad ska jag göra för att komma iform efter det då?

hatar den där tjejen, visserligen fick vi straff och så men min fot gick ju inte att rädda :( HORBARN!!

Nu är jag bara deprimerad och jag känner mig uttråkad har inga träningar och vet inte vad jag ska spendera min tid med nu :/ Kanske borde plugga ordentligt och försöka höja mej till min 300 poäng som mitt mål har varit hela tiden :/ Två satans ämnen kvar.. Men plugga orkar ingen göra speciellt inte när man inte tränar hellre.

IRRITERANDE!

Jag önskar att alla ni har det bra iallafall.

Vill tacka mina vänner som varit sjukt snälla mot mig hela tiden, förlåt att jag blivit lite sur på att ni vill hjälpa till men jag vill inte särbehandlas. Det är jätte snällt och visst behöver jag hjälp ibland. Men jag är en pessimist och ska klara allting själv. Vill inte inse vad som just drabbat mig.

Okej det här låter fett deprimerande men det är faktiskt ganska jobbigt.

Puss på er!


mitzelle spökar

She is my bitch!

eat my pants


Helgens planer

fredag: träffa mormor i stan, bandymatch på zinkensdam med Per västerås-hammarby.
lördag:plugga-.- innebandymatch mot töjnan, träffa michelle på kvällen
söndag: plugga-.- träffa älskling!

Jag vet att jag suger på att skriva här men läs om ni vill.


sjuk

jag är sjuk... var på väg att gå till skolan, hade fixa mig och allt sen stoppar pappa mig. Det var smart, kan knappt andas, min hals är för tjock.. har ont i huvudet och har ingen aning om vad jag ska göra. vet du? HJÄLP!!!


 jag just nu... sminkad och allt i onödan...

-

sjuk kväll igår, vadå Linda är trött som få...

Whatever, idag har jag två matcher en med 94orna och en med DJ,

Bollstanäs är serieledarna men de är sämst ändå så dom tar vi lätt hmm -.- Hoppas kan man alltid göra, vore kul om vi kom tillbaka till ettan igen :)

jaja, hatar att blogga, så det är inte konstigt att ni hatar mina inlägg


älskas

idag har jag varit i skolan och det sög som vanligt.. orkade inte lyssna så fattade ingenting! :/ jävlar linda det är sista terminen nu och jag borde satsa för att höja mej till 300 poäng -.- blä det var mitt mål iallafall.

 jaja sen på vägen handlade jag lite mjölk och sånt till min farmor och drog upp till henne i hallonbergen :) hon har trillar i trappan och slagit sig i isen så hon kunde inte ens gå och handla själv. Stackaren! inte nog med det så har hon en infektion typ i armen och feber som hon inte ville erkänna. men jag ringde pappa som kom dit och tittade på henne och bestämde nästan direkt att hon skulle in på sjukhus. Jag menar han är läkare så han vet vad han ska göra.. Vi trodde att hon skulle få komma hem när det tagit sönder bölden, gett henne medicin och röntgat arm och hals men nej.. hon får ligga över eftersom de inte riktigt vet om det är en infektion eller nått annat.

Blä tycker sjukt synd om henne.. Hon blev lite sur på pappa för hon ville verkligen inte till sjukhuset. sen tror jag att hon blev lite irriterad på mig med eftersom jag lät honom föra henne dit. jag försökte säga till henne att tänk vad skönt det kommer bli när du kommer hem sen och inte har ont och behöver lida men då svara hon typ inte.. det enda hon sa var du tar med väl med mig hem sen ikväll? Gud nåde dej om du inte tar mig hem ikväll :/ men så blev det ju tyvärr inte. Vill bara säga att jag älskar min farmor och hon kommer alltid vara min förebild!

Puss på dej!

 
nu har jag precis kört innebandyträning!
Hörs imorgon


RSS 2.0