I promise guys, I have feelings even if I am a .....

Jag tänkte börja med att ett antal personer i klassen borde skjuta sig själva och jag ska ha tillbaka mina solglasögon!!!! (Linda har märken över hela kroppen).

det har inte hänt så mycket nu ska jag träffa sonia och sen tjejerna från laget för att springa och spela fotboll.




orkar aldrig lägga in andra bilder så webkameran får jobba




you act like you never been a part of my life

Yooo!

helgen har varit awesome. Inte många timmars sömn här inte men vem behöver det?? i fredags vart det utgång kände seriöst inte igen mig själv... två killar terrorbombar min mobil med sms och telefonsamtal. vafan kan jag ha gjort? :O nejdå inte så farligt. kóm hem någon gång vid tre skulle jag tro.

i lördags åkte jag först på konstutställning för att träffa märta hahah. sjukt länge sedan. Då var vi typ 8 bussstationer från slussen eller nått. sen drog jag och lovisa till farsta centrum och gick runt lite, därefter drog vi hem till mig och åt samt packade. Vid 7 började vi dra oss mot stocksund och eftersom hon fyller 18 imorgon skulle vi egentligen dragit ut men vi orkade verkligen inte. Istället blev det en myskväll med henne brorsa som faktiskt är 94 och ja kvällen slutade med att lovisa däckade vid 3 på golvet utan täcke eller kudde eller någonting för att jag och karl hade okuperat sängen. vi kunde inte sova så vi låg och snackade till typ halv 6 eller nått och sen somnade vi i sängen. vaknar sedan av att karl hoppar runt och lovisa undrar varför vi flyttat ner henne på golvet hahaha xD ajja ni förstår ändå inte. Sen solade vi och därefter drog vi till mörby centrum och fikade.

När jag kom hem drig jag ut på promenad med Harun och Sonia. Nu har jag precis ätit glass och känner mig fet efter att ha ätit på donken 4 dagar i rad -.- hur fan ska min balklänning passa??????


jajaj ni får bilder från lördagen sen, bilderna nedan är från i fredags då vi gjorde ordning oss hos michelle..


puss




*alkolholfritt självklart ;)*





I fall and I won´t stop until I am smashed against the ground.

Fredag idag, äntligen! Slutade ju kvart över ett som vanligt och drog direkt hem och somnade faktiskt ett tag. Nu håller jag på att välja ut kläder inför kvällen och sedan bär det av till Michelle och efter det vidare. Imorgon kommer jag nog inte hinna blogga. Då ska jag nämligen först på en utställning någonstans och träffa Märta! Gosh, saknar henne. det var alldeles för länge sedan! Sen ska jag och Lovisa träffa några i Farsta och efter det drar vi hem till henne och eftersom hon fyller 18 om några dagar ska vi fira henne lite och sen drar vi ut igen ;) tänk att min lilla tjej fyller 18 snart :D

pöööss

 

mohahah. jag just nu. ser ut som en groda men ska fixa det snart. adiooosss


fy fan vad cool jag är :D

Jag har klarat mig i typ 3 dagar :D

konserten gick super :D

yaay, konserten gick mycket bra. fan vad kul det va! Vi i "the pedo bears" spelade "everybreath you take"..

jajajaja sen var jag på handledarutbildning i tre fucking timmar!! :O :O :O sen tänkte jag dra till vårmarknanden i sumpan och träffa några men jag orkade verkligen inte ¨så jag drog hem och snackade i telefon istället totalt i typ 4,5 timme men nadja, lovisa, märta och sonia fick vara med på ett litet hörn jag vet att ni slutat bry er för länge sen men ändå. min blogg är min dagbok så gå och häng er själva.... okej, linda ska bli på bättre humör hon fick ju världens flippanfall idag xD "yaaaaayyy".

nu sitter jag är och kanske borde gå och lägga mig men orkar inte ta mig upp för slottstornets marmortrappor. (önsketänkande). Vet inte vad min diagnos kommer bli/är så ska avrunda innan ni blir smittade.

Ha det sämst!




Jag vet jag är såååå jävla het.... så här ser jag ut nu eller för typ 4 timmar sen (intressenklubben lyssnar lovar)

observera min underbart vackra tröja :D :D :D

okej hejdååååå!!!

:O

mohahha, tror ni jag kommer klara av att blogga i en vecka, alltså ´minst skriva ett inlägg varje dag? Jag tror inte men jag ska försöka!

Idag har jag sovit och tagit igen lite sömn. Har ju bara sovit 10 timmar på typ 4 nätter. Jag vet inte varför. Jag är så jävla stressad säkert det som påverkar mina sömnproblem.

jaja, nu ska jag duscha, raka benen ... och använda ansiktsmasken som inte har kommit till användning än. Fan jag känner mig typ som dessie eller nån. (så jag känner mig som en människa igen) hahazhahahahaahhahahahaha


jaja, vet inte vad mitt problem är.
Hörs senare!


man kanske ska ta och börja igen?

vad tycker folket?

jaja ett inlägg kan jag skriva.

jag är sjuk -.- ont i halsen och ont i huvudet. Vi har rockkonsert imorgon i skolan. Jag kommer sjunga som en kråka. kul

 jag sjuik som jag är -.-

RSS 2.0