He

Why are you doing this to me? What have you done.
I don´t know what it is but something is it.
You control my brain, your always on my mind.
Cant explain with words how much I miss you.
I will go there, I will be there somtime, somehow.


Your love is my drug


var dig själv, alla andra finns redan

Hola guapas!

Dagen började med att bästa sonia kom över och vi solade, badade och ja sånt där man ska göra nu när det äntligen är sommar. Sen drog jag och träffade nadja i solna centrum. Vi hade jättemysigt. Stötte även på en del från gamla klassen (känns sjukt att säga så men)..

Jaja imorgon drar jag ju till skåne, och jag förvarnar er: Jag kommer typ inte kunna blogga på hela sommaren eftersom jag inte kommer ha tillgång till internet men ska skriva dagbok som jag kanske delar med mig av sen..

Hoppas ni får en fantastisk sommmar <3




de förflutna dagarna

lördag: pappas 50 års fest!!! Najs var det iaf faktiskt. tjänade även lite cash som var välbehövliga.

Söndag: först mötte jag upp Lovisa och sonia och vi drog till kista och åt donken såklart sen drog Lovisa och vi väntade på Lollo. När hon tillslut kom fikade vi och sen drog vi till stallet och foto lite. Jag och sonia har ju fått en sväng av hästsjukan <333 (gosh, typiskt oss hyperaktiva människor). senare på kvällen var jag med sonia och marcus. vi kolla typ true blood och hade det allmänt mysigt. sen sov jag där också.

Måndag: Vaknade upp hos sonia tidigt men skyndade mig typ därifrån för att hinna till mitt möte. Sen träffade jag michelle och vi gick hem till henne och käkade. Sen kom Daniel och han följde med oss till stan till donken självklart -.- Vi mötte även sonia med 3 grabbar ;O Därefter gick jag och Michelle runt lite och snackade om en massa och så. Det var skönt att lätta på trycket jag hade inom mig. Tack älskling <3 Ännu lite senare väckte sonia mig (jag låg och sov vid typ 7) och bad mig följa med in till sumpan för att möta marcus och robin. Jag följde med och vi satte oss på donken (OMG!!!!) Nu är jag hemma men ska snart ta en promenad med sonia igen.

bilder:



(Efter powernapen)



(kom hem från stan, seriös kolla mitt oplattade hår!!!!)

Jag vet att ni bryr er om hur jag ser ut men det här är min dagbok, jag vill se det :@

What do you do, when the only person who can make you stop crying,is the one who made you cry?

 

Pappa 50!

Igår fyllde pappa 50 så dagen spenderades med familjen, vi blåste glas (jag var prooo), åkte skywiev på globen och sen åt vi på en super fin restaurang i alvik vid mälaren. Jag åt revbensspjäll :D yummi

Idag har pappa firande för familjen, släkten och de närmsta vännerna. Imorgon blir det party och Linda ska servera :O!!!(oh goood)



nu måste jag bara äta klart äpplet och dra ner och vara lite social... adiosss

A-TEAM

tisdagskvällen spenderades med Linnea, sonia, sushi och film. Vi snackade och hade det allmänt mys. Jag slaggade där eftersom jag var för trött för att gå de ynka meterna hem till mig.

Nu har jag precis kommit hem från en underbar kväll med massa personer från klassen. Vi drog till stan och såg A-team på bio. Haha den var mycket bra och knas ;) Det är sjukt hur mycket jag kommer sakna dessa fina människor.

 
Nu sitter jag i dushen (fråga mig inte varför) med datorn. Varmt och mysigt. ha det gööttt


zebraaaa

Kevin är ett mongo. vi snacka, kolla film och ja allt det där ända tills sonia kom och våldgästade oss. SJälvklart fuckar dom upp min facebook så ah alla er som fått konstiga meddelanden (DET VAR INTE JAG)

Måste sluta gilla alla statusar nu ha det bra-.-


hej jag heter Linda och jag är bra på att uppdatera

lördag:

på dagen träffade jag älskade Linnea, vi hade mysigt och snackade och så :) sen på kvällen var jag på restaurang med min pappa och sen bio. Vi såg robin hood såklart :) skitbra film! jaja, det var mysigt iaf.

Idag har jag då varit på Kanan badet med Daniel, Linda och Pontus. Vi hade trevligt även fast det regnade -.-
Därefter drog jag till solna och mötte upp Kevin, Simon och Natha. Sen kom även några andra ett tag. Drog hem vid typ halv 12, ringde ett jävla massa samtal och nu ska jag nog sova. Imorgon ska jag vara med Kevin.


Ha det bra

vet att min blogg är så rolig speciellt eftersom jag inte har några bilder


Älskade älskade 9A

Nu är det slut, nu är allt över. Har inte gråtit än, kan inte förstå det. Det är helt tomt, får inte ut någonting. Det känns som om jag fortfarande ska ta samma tråkiga väg till alfaskolan, sitta och vara uttråkad på lektionerna men samtidigt vara med er underbara människor. Ni ska veta att ni är en bunt fantastiska människor som alltid kommer finnas i mitt hjärta. Jag kommer sakna er sjukt mycket men vår sammanhållning borde kunna föra oss samman igen ett par gånger. Jag älskar er!

Torsdags:

Balen var superkul. hade inte direkt några förväntningar men det var underbart. Sista riktiga saken vi gör ihop hela klassen. Maten var god och ja allt var helt enkelt kul. Synd att den är över. (balbilder finns på min facebook, orkar inte lägga upp alla).

Fredags: idag var det sista gången vi i klass 9A var just klass 9A. Vi fick våra betyg. Jag uppnådde mina mål på 300 poäng. Sen gick alla upp i klassrummet och fika men ingen ville gå. Många grät, usch! kan verkligen inte förstå det. Men jag fick 4 fina år tsm med er och jag är glad över varenda sekund med er. Även fast vi bråkat och så. Vi är fortfarande bäst! Sen drog jag hem till sonia och hon lagade pannkakor. ja, de flesta skulle säkert kunna gissa vad som hände. Ni som gissade på att sonia tappar ut hela smeten gissade rätt. Men men de blev 5 st tillslut som var ätbara. Därefter drog jag till skolan och mötte upp pontus, samuel, simon, simon, faraz och kevin. Vi drog till solna centrum för att fixa lite grejer innan vi skulle äta där. Lite problem uppstod dessvärre men vi väntade iaf på natha, arda, irma och dejana. sofie kom också lite tidigare. jaja, vi åt på donken och sen drog vi till brunnsviken och satt där på en brygga och hade det mysigt. Det skulle vara en klassgrej men det kom inte så många men det var kul ändå.

idag ska jag träffa en kompis, så måste dra nu. Ha ett underbart sommarlov!




så fina såå :)

^^

Snart kommer limmon till sumpan så jag och sonia drar dit snart för att åka runt lite innan. De flesta tjejerna i 9b ska med också så vi delar på priset. *careface*

Bal :)

Nu är håret och sminket fixat. ska ändra lite på sminkningen eftersom jag inte blev helt nöjd men skriver mer imorgon :)a

man ser inte mitt hår där bak, det får ni se på en annan bild imorgon puss :)


Bal imorgon

Jag har precis insett ur mycket jag verkligen kommer sakna min klass. *döör*

jaja, idag har det inte hänt något speciellt. IMORGON ÄR DET BAL???!!??? gaah känns som om allt kommer bli misslyckat. Jaja ska va hos frissan och sminkösen klockan halv tio imorgon bitti för att hinna med allt.

Hoppas ni får en fin dag!


the things you have done can not be undone

jag hade inte lust att skriva igår. det hände så mycket, kan inte tro att det är sant. Livet kan vara så himla orättvist! Tack kevin för att du ringde och snackade med mig tilla tårarna slutade rinna. Du kan vara bra att ha ibland :)

jaja på dagen innan hade vi alfalunken, yayy :D jag gick en satans mil -.- blev även dygnsur förstås. simon är jobbig.

sen drog jag till centrum med Linnea och vi fixa naglarna. Stötte även på Arda på donken haha. (Tjock jag är på riktigt!!!)



idag dårå var jag med 2 utav människorna i min  klass. Nu är jag deprimerad.. VILL HA GLASS (tjockis igen)


nationaldagen

Spenderades på golfängarna men bland annat, Linnea, sonia, Linda T, Ellis, Michelle, Lollo, Marcus, Robin och Daniel. Vi hade allmänt mysigt. Problemen uppstod när jag skulle hem. Robin brottar ner mig och håller fast mig. Marcus tupperar mitt hår så jag ser ut som ett troll. Sen när jag försöker låsa upp min satans moppe kommer några små killar och ba får jag åka på den. Jag säger, äru dum i huvudet. Kan du sticka du står i vägen. Han ba jag är sårad vet att du tror att jag tänker ta den. Bla bla bla. Jag ba nej du är åtta och når inte ens upp till styret. Han flippa och det visade sig att han var 14. Sen typ håller jag på och köra på honom för att han vägrar att flytta på sig och då får man en påse full med skräp i ryggen. Jag drar upp långfingret och kör iväg men märker sekunder senare att det är killarna springer efter.. Hahah men dom var för långsamma. Han jag nästan körde på vad så söööt, han liknade min hamster. Puss på dig!

orkar inte lägga upp bilder här, dom finns på facebook




grillning ikväll också

nu har jag vart i stan med sonia..... åt på fuck donken igen... linda =tjockis.

jaja, ikväll blir det mer grillning i hagaparken.

Hoppas du har det bra Herman! <3


Hagaparken

Idag hade vi grillning med klassen i hagaparken. trodde det skulle bli drygt men det vart faktiskt ganska kul :D
jag har badat!!!!! OMG!


har inga bilder som vanligt då.

Innan grillningen var jag med Lovisa och hon var allmänt galen idag!





HAHAHHAHAHAH kan inte sluta dö av den här bilden. seriöst kolla va vit jag är!!!

jaja, ignorera min jävligt fina kropp, i år är den mer vältränad :D höhö

Du kallar det kärlek, jag vet att det heter hat

Heeej min kära blogg. Skulle dö för dig. okej ska sluta va så seriös. måste börja bli lite mer oseriös annars blir den för tråkig. Tro mig, jag är seriös när jag skriver så här..

ska skärpa mig...

Nu sitter jag med datorn och spotify är i full gång. Har precis kommit hem från fotbollsplanen där jag, sonia och linnea mötte marcus och robin. Amanda var också med ett tag. Nu är jag trött.

Juste har sprungit i ursvik med sofia och Linnea idag också *stolt*



så här ful ser man ut idag. har duschat och inte hunnit platta håret därför ser det muppat ut.. mitt leende också men jag vet att ni älskar webcam bilder så ;)


you made me, you made the person I am today

tjaaaa..

Hann in skriva något igår eftersom jag drog till rissne direkt efter skolan. Där satt jag först på donken med Amanda och Sonia och senare kom även Marcus och Robin. Kom hem typ strax efter halv elva. (ta upp eran I-care).

Jaja, idag blev jag näst intill mördad. Efter skolan var det synundersökning som jag måste ha gjort för att få körkortstillstånd, snart börjar jag övningsköra :D

jajajajajaja, ni får inga bilder idag, inte ens webcam bilder. Ni blir väl ändå glada över att inte behöva se en ful ginger haha...


RSS 2.0