into the wild deep

Igår var det ju inte särskilt många i skolan med vi tjejer drog iaf och fikade på kafe och drömmar vid zinken. Sen
drog jag fanini och Mirre till hötorget och shoppade, möööh shoppade och shoppade. men aja låter coolare så. Sen mötte jag Lovisa och vi käkade och snackade om allt mellan himmel och jord tills det var dags att dra sig hemmåt för kvällen.
Idag skulle jag spela match med F-94orna men lilla smarta jag tog ju självklart fel på tiden och kom en timme för tidigt till samlingen. Blir så trött på mig själv ibland, jag kunde liksom sovit.... Iaf matchen gick inte vår väg även fast slutresulatatet blev 4-4. Skottstatistiken blev 17-43 till oss så det kändes ju inte så bra att vi inte fick in några fler. Jag satt nästan hela andra perioden på grund av min jävla halsfluss men gjorde något enstaka byte då och då. Sen låg jag hemma i sängen och måtte jätte dåligt. Jag skulle inte spelat sjuk liksom men inget hindrar stålmannen Linda. ah fast ne. På kvällen lyckades jag ändå dra till Sonia för att äta middag med henne, Michelle och Alice. Nu sitter jag kvär här med Sonis och hon instagrammar så jag måste sysselsätta mig med något annat. hihi flummawttacker på hög nivå.
Dagens fråga (frågad av Sonia): Hur ser man skillnad på kineser och japaner?
sonia våldtog sin bror någon gång. Incest är alltid bäst!

I don´t wanna hold my pillow, I wanna hold you.

kemiprovet igår gick bättre än förra gången iaf så jag kan ju hoppas på ett G- :) introduktionen av matte b sög och jag känner hur dåligt den kursen kommer gå. Men en gladare nyhet var att jag och Miranda drar till Spanien nu redan på måndag :D ihi. kommer bli awesome. Ska hälsa på massa människor där också! ja, jag ska hälsa på han :DDD eller kanske :((( vet inte.

Igår var det fys och jag och Sofia körde på helt själva när alla andra gått hem. Fan vad bra jag känner mig gigig

I let the bad ones in and the good ones go

Längesen jag skrev, helgen var i alla fall fantastisk, fredagskvällen spenderades hemma hos Sofia med middag och film :) gick upp supermega tidigt och tog bussen från spånga till hallonbergen för att sen dra ut till värmdö för att spela match. Kändes ganska värt tillslut med en seger på 7-0. Själv gjorde jag 4 mål och två assist hihihih. cool tjej. Sen var det kompisar som gällde på lördagskvällen. Söndagen bestod av en heldag med match. Tyvärr torskade vi mot Älvsjö med 6-3. fett ovärt. Dom ligger typ sist och vi först. Kul liksom.

Nu sitter jag här med kemi som snurrar runt i min huvud. Jag orkar inte och jag förtår ingenting. Jag förstår verkligen ingenting och undrar du vart jag var på kemilektionerna i nian för mol har vi gått ingeom där och ja nu finns ingenting. FML


along this road

I onsdags var jag med mormor i princip hela dagen. Vi hade jätte mysigt med sushi, fika, tulpanutställning och lite allt möjligt. Det var ett bra tag sen vi träffades. Sen tränade jag 01orna i innebandy med Linnea som förövrigt är en fantastisk tränare! Sen åkte jag till Hallonbergen för att se 94orna träna och där väntade jag även på Miranda. Vi drog hem till mig och ringde Laura och undrade vart fan hon var men hon var tydligen hemma. Vi hade glömt henne eller typ missförstått varandra. Hon kom iaf tillslut och natten bestod av black ops, cola och skratt! Ganska mycket av det sistnämnda faktiskt.
Studiedagen idag började med smoothie med fina tjejer och springades hit och dit efter bussar. Sen var det läkaren (IGEN??!!?) för nya prover... Därefter blev det lite kemiplugg och sen träning! Gick super typ.

Farmor är tydligen sjuk så ska hälsa på henne imorgon :(
och seriöst, du förstörde min kväll. Ge dig fan i min syster, bara för att du inte kan rätta till ditt eget liv behöver du inte förstöra hennes. Jag vet att du kommer se det här..



Jag älskar dig!

I don´t wanna hold my pillow, I wanna hold you.

Måndagen var tråkig och jobbig på många sätt. Besök hos läkare som inte kunde förklara någonting, skola, plugg och inställd träning men var ju självklart där och titta i alla fall.

Tisdagen har även den bestått av knasiga läkarbesök som bara komplicerade saker och ting. Känns som jag ärvt en jävligt bra gen när det kommer till att jag tydligen är bärare av strep. dvs. typ halsfluss. Det betyder att jag har det hela tiden inom mig och det bryter ut titt som tätt när det själv vill. Känns härligt, mycket! Sen hade vi lagfotografering och därefter ännu en inställd träning.

Sen imorgon blir det också ett läkarbesök för halssvullnaden som kom från skidfallet. Herregud känner mig som en överdrivet gammal pensionär.

Just nu är det många motgångar...

RSS 2.0