no one can go back and start a new beginning, but everyone can start today and make a new ending

Jag har många falska människor runt omkring mig. Människor jag kallar vänner. Vänner som jag fortsätter att låtsas ha även fast jag inget hellre skulle vilja strypa dem. Jag förstår inte hur jag orkat med det här tidigare. Hur jag har kunnat ljuga för mig själv. Men nu tar jag steget, steget mot att bli självständingare. Steget att lyssna på mitt hjärta och sluta vara rädd för att bli lämnad ensam. För det vet jag ju att jag inte kommer bli. Jag har en massa fina vänner som jag vet alltid kommer finnas. Just nu känner jag mig bara alldels för besviken, inte på de falska människorna, utan på mig själv. Hur har jag kunnat gått så här långt med det här? Jag har gömt mig bakom en mask hela mitt liv för dessa människor och haft ett falsk leende på mina läppar. Jag har varit för rädd att vara den jag är.




I raise my voice a last time

Jag ska ge det här med att blogga en andra chans. På något sätt känns det liksom som om jag saknar något att ta ut både ilska, sorg och lycka på. Mycket har hänt sen sist men nu börjar vi om. A brand new start!

julafton var världens mysigaste och juldagen lika så. Dagarna spenderades med folk jag tycker så mycket om hur kan då saker och ting bli bättre? Julklapparna var super!

Idag var jag med bästavännen i stan för mellandagsrean. Sjukt mycket folk men jag kommer ju vara i Storvreta de näst kommande tre dagarna så kände att jag ville hinna iväg ett litet tag i alla fall. Det fanns mycket snyggt- men inte på rea såklart. Kom hem med en hel del smink från Åhlens, en blus från Salt och en klänning från Zara.

Imorgon blir det som sagt Storvreta och jag kan inte vänta, måste åka kvart i sex hemmifrån, då det fortfarande är gryning men det känns bra ändå. För sveriges största innebandyturnering kan aldrig bli fel. Jag känner på mig att vi kommer gå långt och jag hoppas innerligt mina förväntningar inte bryts ner till ett svart förlustmoln.

Nu taggar vi till tjejer!



Jag är gingern #21 såklart!!

RSS 2.0