Jag sitter på lektion huhu intressant jag vet

hej meningslösa inlägg

Dagens datum

Skolan idag var okej. Sonia mötte iaf upp mig vid stadshagen och vi drog in till stan och shoppade, iaf jag typ. Köpte en tröja och la faktiskt bara undan ett par jeans och två andra tröjor men måste dra in och köpa dom imorgon eftersom jag råkade slå fel kod för många gåner på kortet -.- såå typiskt mig, blandade ihop varenda lite jävla siffra. jaja sen kom jag hem och drog direkt och tränade. det var faktiskt roligt. Glömde nämna att det var innebandy jag tränade men ah vi var många och det var kul. Stötte även på en hel del fina människor idag, gillas mycket.

Nu ska jag sova, eller nej.... soptify och te väntar om jag nu bara hade tyckt om te.. får väl bli vatten eller något annat istället.

pusss

When the lights turns on, I still just see into the darkness

Jag vaknade upp hos Lovisa vid halv tio någon gång, fixade mig, fick lönen och sen drog jag hem. Väl hemma bytte jag om och fixade mig lite för att dra in till Frösunda och hem till André. Efter några timmar ringde sonia och bad om att hon skulle få komma så vi satte oss på ett fik med henne. Sen kom även kevin förbi ett tag och det var kul att träffa dom båda igen.

weeeelll. sen skulle jag spela tennis men det blev såklart ingen eftersom det regnat så satans mycket. Men istället åt jag världens godaste lasange och gjorde klart läxorna som skulle vara klara tills imorgon.

Nu ska jag sluta uttråka er med saker som ni inte ens bryr er om så ha det bra så hörs vi senare.7
kyss

kollade lite gamla bilder och hittade en skitful bild på mig, huhu typ för 4 år sen skulle jag tro.... SIK!!

slutkörd

sofie kom hit också och vi hade lite allmänt roligt... som tillslut blev jävligt jobbigt. HAHAHAHA

jaja ska inte skriva ett helt jävla random inlägg men tänkte skriva om morgondagen eftersom jag då inte kommer ha tillgång till dator tror jag..

Klockan 11 sla jag spela tennis, sen springa typ 5 km, därefter möta upp Lovisa i stan för lunch och shopping och sedan drar vi hem till henne för att jobba bland annat och slaggar nog där. Mys, det var ett tag sen fast egentligen inte men vi är ju vana att träffas hela tiden (somras) :) Älskar dig syster!


är fortfarande jobbig men från och med imorgon ska inläggen bli lite seriösare och ni ska till och med få bilder! :O


kyss så länge ^^

DÖD? svar jaa.....

fast nej,

Hej igen!!!! vet att ni har saknat mig så extremt mycket! Jag är tillbaka fast vi får se hur länge detta *löfte* håller. Sommaren har varit awesome verklligen. Har varit med finaste människorna och njutit av varenda sekund (förutom en del av norge dårå)!

Tack!

Jag har iaf börjat gymnasiet nu då och det verkar bra faktiskt :D

jaja, nu sitter jag hör med Ellinor och vi har typ snackat, sjungit, varit cp, kollat på hypade 95or som just nu häller chips i varndras munnar !? Japp ni hörde rätt....

Sommarbilder och sånt skit orkar jag fan inte lägga ut så  ni får helt enkelt kolla min facebook..

Nu ska vi sticka ut!


RSS 2.0